9 GOLFGELUK MAGAZINE VERNIEUWING TERRAS STAAT OP STAPEL In april wordt een begin gemaakt met de eerste wijzigingen op het terras van Brasserie De Afslag. Een deel van het terras meubilair wordt vervangen en het geheel krijgt een vernieuwde look and feel door toevoeging van groen, hout, vlonders, pergola’s en variatie in zithoogtes. Na afronding kunnen leden en gasten nog meer genieten van het uitzicht en de gezellige sfeer op het terras. NIEUWE KAARTEN BRASSERIE DE AFSLAG Een nieuw golfseizoen betekent ook een nieuwe eet- en drankkaart. Voor zowel lunch als diner wordt nu een nog ruimere keuze aangeboden. Dat betekent naast de clubklassiekers als een saté en een clubburger, ook gerechten met Italiaanse accenten. Daarnaast heeft het keukenteam een vernieuwde wijnkaart voor wijnen per fles samengesteld. De huiswijnen per glas blijven ongewijzigd. Samen met huisleverancier Schuttelaar Wijnen is een selectie van mooie wijnen samengesteld. Op de wijnkaart staan wijnen afkomstig van wijnhuizen als Villa Girardi, Salentein, Aix en Bernardus. Daarnaast zijn er plannen voor een wijn- en spijsavond om de nieuwe gerechten en nieuwe wijnen te proeven. SUNDAY ROAST SUCCESVOL Brasserie De Afslag is vorig jaar begonnen met een nieuw concept op de tweede zondag van de maand: Sunday Roast, dat inmiddels is uitgegroeid tot een cuilinair begrip. Ook dit jaar wordt de Big Green Egg weer aangestoken en wordt elke maand een groot stuk vlees bereid, waar gasten met de hele tafel van kunnen genieten. Samen met verschillende garnituren en uiteraard de heerlijke frites kunnen vrienden, familie of golmaatjes de Sunday Roast volop beleven. Uiteraard wordt ook aan vegetariërs gedacht. NIEUWS
RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=